ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΟΝΗ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019

DELFINA FOUNDATION, ΛΟΝΔΙΝΟ

Η Κυριακή Γονή (ARTWORKS Fellow 2018) επιλέχθηκε από την επιμελητική ομάδα του Delfina Foundation για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα φιλοξενίας μα κεντρική θεματική την «Επιστήμη, Τεχνολογία και Κοινωνία (STS)», όπου είχε την ευκαιρία να αναπτύξει περαιτέρω την έρευνά της γύρω από την Τεχνητή Νοημοσύνη και να συνομιλήσει με εξειδικευμένους επιστήμονες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα.

Κατά τη διάρκεια της δίμηνης συμμετοχής της στο πρόγραμμα, η Κυριακή είχε πρόσβαση σε ευέλικτες συνθήκες διαβίωσης και εργασίας. Η συνεύρεσή της στο The House of Delfina Foundation με συναδέλφους της από ολόκληρο τον κόσμο τής παρείχε τη δυνατότητα να επωάσει τις ιδέες της μέσα από συζητήσεις με άλλους καλλιτέχνες, καθώς επίσης και να παρουσιάσει το έργο της σε επαγγελματίες της τέχνης κατά τη διάρκεια συλλογικών γευμάτων και άλλων εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο φορέας υποδοχής. Η συμμετοχή της πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του ιδρυτικού δωρητή της ARTWORKS, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο που ανέπτυξε η Κυριακή Γονή κατά τη διάρκεια της συμμετοχής στο πρόγραμμα φιλοξενίας του Delfina Foundation, διαβάστε τη συνέντευξή της εδώ.