[α]γνωστοι προορισμοί – Κεφάλαιο ΙΙ: Κέλυφος / Η πολιτική της ύπαρξης

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

26.06.18 @ 17:00

15ο Λύκειο Κυψέλης

Οι Fellows της ARTWORKS, Γιώργος Παλαμάρης και Παύλος Τσάκωνας, συμμετέχουν στην ομαδική έκθεση Κέλυφος / Η πολιτική της ύπαρξης, στο 15ο Λύκειο Κυψέλης σε επιμέλεια του δρ Κώστα Πράπογλου.

Με αφετηρία το πρώτο κεφάλαιο της έκθεσης [α]γνωστοι προορισμοί, που πραγματοποιήθηκε στην πρώην οικία Ζαρίφη του 1924 στην Κυψέλη (Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2017), ο επιμελητής δρ Κώστας Πράπογλου ενεργοποιεί με το δεύτερο κεφάλαιο της έκθεσης ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά κτήρια της περιοχής, που η πορεία του χαράκτηκε παράλληλα με αυτήν των γειτονικών της οικοδομημάτων, μεταξύ των οποίων και η οικία Ζαρίφη.

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες: Κατερίνα Αποστολίδου, Αικατερίνη Γεγησιάν, Κλειώ Γκιζελή, Απόλλωνας Γλύκας, Μπέττυ Ζέρβα, Ελένη Ζούνη, Γιάννης Θεοδωρόπουλος, Γιάννης Κονταράτος, Ελένη Λύρα, Δέσποινα Μεϊμάρογλου, Γιώργος Χ. Παλαμάρης, Ρένα Παπασπύρου, Ανδρέας Σάββα, Δημήτρης Σκουρογιάννης, Μαριάννα Στραπατσάκη, Ράνια Σχορετσανίτη, Νίκος Τρανός, Παύλος Τσάκωνας, Μαρία Ανδρομάχη Χατζηνικολάου, Ευάγγελος Χατζής, Μαίρη Χρηστέα

Διάρκεια έκθεσης:  26.06.2018 – 24.07.2018.