ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ARTWORKS ΣΤΗΝ ΑΣΚΤ

11.01.19 @ 15:00

Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, Αθήνα

Η Δήμητρα Νικολού και η Μαρίλη Κωνσταντινοπούλου παρουσιάζουν το Πρόγραμμα Υποστήριξης Καλλιτεχνών Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στους μεταπτυχιακούς φοιτητές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.

Οι συνιδρύτριες και διευθύντριες της ARTWORKS, Μαρίλη Κωνσταντινοπούλου και Δήμητρα Νικολού, παρουσίασαν το Πρόγραμμα Υποστήριξης Καλλιτεχνών Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τις δράσεις της ARTWORKS σε φοιτητές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών. Η παρουσίαση – συζήτηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του σεμιναρίου «Επαγγελματικές και Επιμελητικές Πρακτικές», του Μεταπτυχιακού Εικαστικών Τεχνών.

Η συζήτηση με τους μεταπτυχιακούς φοιτητές επικεντρώθηκε στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Καλλιτεχνών που υλοποιήθηκε το 2018, καθώς και στην διαδικασία αξιολόγησης και τον τρόπο επιλογής των ARTWORKS Fellows. Στη συνέχεια, ακολούθησε συζήτηση για τα βασικά εργαλεία παρουσίασης και προώθησης του έργου των καλλιτεχνών (portfolio, cv και artist statement).

Η συζήτηση συντονίστηκε από την ARTWORKS Fellow και υποψήφια διδάκτορα της ΑΣΚΤ, Μαρία Παπανικολάου, την οποία ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση.