In Loco Parentis: 7 καλλιτεχνές για τους γονείς τους

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

24.05.18 @ 20:00

Ρομάντσο, Αθήνα

Η Δέσποινα Φλέσσα (ARTWORKS Fellow 2018) συμμετέχει στην έκθεση In Loco Parentis που θα διαρκέσει από τις 24.05.2018 έως τις 31.05.2018.

Τον περασμένο Νοέμβριο, έξι φίλοι καλλιτέχνες, συναντήθηκαν στη Μόσχα στο σπίτι του Μαξίμ Ιλιούκιν και της Νατάσας Στρούτσκoβα να ανταλλάξουν μικροπαρουσιάσεις της δουλειάς τους. Η Ελένη Μυλωνά έδειξε ένα βίντεο για την μητέρα της που είχε πρόσφατα ολοκληρώσει. Ήταν τόσο συγκινητικό και δυνατό το βίντεο που στο τέλος της προβολής ξέσπασε αυθόρμητο χειροκρότημα. Ο Μαξίμ τότε πρότεινε στους έξι παρόντες να κάνουν όλοι μαζί μία έκθεση με θέμα τους γονείς τους προσθέτοντας και τον κοινό φίλο Ραφαέλ Μαντάβι που δεν ήταν παρών. Αξίζει να σημειωθεί ότι μερικοί απ’ τους γονείς ήταν οι ίδιοι καλλιτέχνες. Η έκθεση είναι μια επίσκεψη/ αναφορά επτά καλλιτεχνών στον τόπο των γονιών τους μέσα απ’ τη δουλειά τους και πραγματοποιείται με την ευγενική συμπαράσταση του χώρου Ρομάντσο.

Συμμετέχουν:
Ευφροσύνη Δοξιάδη, Maxim Ilyukhin, Rafael Mahdavi, Ιβάν Μαστερόπουλος, Ελένη Μυλωνά, Natasha Struchkova, Δέσποινα Φλέσσα