Five perspectives

30.11.18 @ 20:00

Kappatos Gallery

Ο Γιάννης Δελαγραμμάτικας (ARTWORKS Fellow 2018), συμμετέχει στην έκθεση Five Perspectives στην Kappatos Gallery, 30.11.2018 -12.01.2019.

Η Αίθουσα Τέχνης Καππάτος παρουσιάζει πέντε σύγχρονους καλλιτέχνες σε πέντε διακριτές ενότητες έργων με τίτλο Five perspectives. Κάθε ενότητα καταλαμβάνει έναν αυτόνομο χώρο, όπου κάθε εικαστικός εκθέτει μέρος της πρόσφατης ατομικής του δημιουργίας, η οποία λειτουργεί ως ανεξάρτητη παρουσία στο πλαίσιο μιας συνολικής ομαδικής έκθεσης.

Ο Γιάννης Δελαγραμμάτικας παρουσιάζει το εν εξελίξει κοινό project με την Ινώ Βαρβαρίτη “The willingness to revisit, 2012-2018”. Το project ξεκινά από την επιτελεστική διαδικασία του «συλλέγειν» αναμνηστικών αντικειμένων (souvenir) και αποκτά τη μορφή εγκατάστασης, διερευνώντας τη σημασία των αντικειμένων ως φορείς νοημάτων, ως προϊόντων ανταλλαγής ή οικονομικής εκμετάλλευσης στο πλαίσιο του τουρισμού και της πολιτιστικής πρακτικής.

Η έκθεση έχει ως στόχο να προβάλει και να αναδείξει τους τρόπους που αντιμετωπίζουν τις τρέχουσες καλλιτεχνικές πρακτικές πέντε σύγχρονοι δημιουργοί μέσα από διαφορετικές οδούς και προσεγγίσεις, βάσει του προσωπικού τους ύφους και τρόπου έκφρασης.

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες:
Ινώ Βαρβαρίτη, Ινώ Βαρβαρίτη / Γιάννης Δελαγραμμάτικας, Λαμπρινή Μάρκου, Πάνος Φαμέλης, Σωκράτης Φατούρος