ARTWORKS @Summer Nostos Festival 2019

Το SNFestival παρουσιαζει τους καλλιτεχνες της ARTWORKS

23.06.19

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσιάζει από τις 23 έως τις 30 Ιουνίου 2019, το Summer Nostos Festival (SNFestival), μια εβδομάδα γεμάτη δράσεις με ελεύθερη είσοδο!

Σύγχρονοι πρωτοπόροι, διεθνείς καλλιτέχνες και κορυφαίοι Έλληνες δημιουργοί ολόκληρου του καλλιτεχνικού φάσματος συνθέτουν το φετινό πρόγραμμα του SNFestival που θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Η ARTWORKS, ολοκληρώνοντας τον πρώτο κύκλο δράσης της, παρουσιάζει στο Summer Nostos Festival 2019 το έργο των 60 καλλιτεχνών που συμμετείχαν στο 1ο Πρόγραμμα Υποστήριξης Καλλιτεχνών του ΙΣΝ.

Έργα ζωγραφικής, γλυπτά, έργα ήχου, εγκαταστάσεις, video art, φωτογραφία και performance συνδιαλέγονται και θέτουν σημαντικά ερωτήματα σχετικά με τον ρόλο της τέχνης και του καλλιτέχνη σήμερα, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του SNFestival θα διοργανωθούν προβολές με ταινίες μικρού μήκους των βραβευθέντων κινηματογραφιστών του προγράμματος.

Το Summer Nostos Festival διοργανώνεται και υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ.