ARTWORKS Fellows στο Animasyros International Animation Festival

26.09.18

Ερμούπολη, Σύρος

Ειρήνη Βιανέλλη, Icebergs

Γιώργος Νικόπουλος, THEOX

Οι ARTWORKS Fellows Ειρήνη Βιανέλλη και  Γιωργος Νικόπουλος στο 11o Animasyros International Animation Festival!

Ο Γιώργος Νικόπουλος παρουσιάζει την ταινία του THEOX στον Κινηματογράφο Παλλάς, στις 20:00, στο Feature Competition Section Audience Prize.

Η Ειρήνη Βιανέλλη προβάλλει την ταινία της Icebergs στο Θέατρο Απόλλων, στις 19:00, στo Student Competition Section III.

Το Animasyros είναι διεθνές φεστιβάλ και φόρουμ κινουμένων σχεδίων το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Σύρο. Το φεστιβάλ πραγματοποείται από το 2008 στην Ερμούπολη της Σύρου, και περιλαμβάνει προβολές ταινιών κινουμένων σχεδίων, θεματικά αφιερώματα σε διεθνή φεστιβάλ, επαγγελματικό φόρουμ με τη συμμετοχή καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων δημιουργών.

Το Διεθνές Φεστιβάλ + Aγορά Κινουμένων Σχεδίων της Σύρου είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ στο είδος του στην Ελλάδα κι ένα από τα 20 μεγαλύτερα διεθνώς. Ξεκίνησε το 2008 κι έκτοτε πραγματοποιείται ετησίως στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, την Ερμούπολη. Περιλαμβάνει προβολές ταινιών εμψύχωσης, εκτενή αφιερώματα σε διεθνή φεστιβάλ, δημιουργούς, στούντιο κινουμένων σχεδίων, και εργαστήρια για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Διάρκεια: 26.09.2018-30.09.2018