“ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΘΕΡΟΣ” ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

26.08.20 @ 20:00

dialogues.SNF.org

Ο Βασίλης Κεκάτος (Fellow 2019) συμμετέχει στους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ με θέμα «ΔΙΑΛΟΓΟΙ στο θέρος» την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 20:00.

Με δεδομένη την πρωτόγνωρη συνθήκη που βιώνει η ανθρωπότητα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του ΙΣΝ ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2020 μια σειρά live webcast συζητήσεων για την κοινωνική αποστασιοποίηση, την ποιότητα της ενημέρωσης, την οικονομία, την τέχνη και τον τουρισμό.

Την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 20:00 οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ θέτουν εκ νέου ερωτήματα που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια και μετά το lockdown, και προβληματίζονται για το τι ακολουθεί παγκοσμίως.

Ένα χρόνο μετά την συζήτηση των ΔΙΑΛΟΓΩΝ στην πλατεία Μαβίλη, τότε που η κοινωνική αποστασιοποίηση δεν είχε μπει ως όρος στη ζωή μας, οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ συναντούν τους ομιλητές σε μια αθηναϊκή ταράτσα για να αποχαιρετήσουν αυτό το παράξενο καλοκαίρι, και να θέσουν τα ζητήματα που θα καθορίσουν την χρονιά που ακολουθεί.

Στους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ με θέμα «ΔΙΑΛΟΓΟΙ στο θέρος» συμμετέχουν οι:
– Γιώργος Αυγερόπουλος, Δημοσιογράφος, Κινηματογραφιστής
– Ανδρέας Δρακόπουλος, Πρόεδρος του ΙΣΝ
– Βασίλης Κεκάτος, Σκηνοθέτης
– Λίνα Ρόκου, Δημοσιογράφος, Συγγραφέας
– Κωνσταντίνος Τζούμας, Ηθοποιός, Ραδιοφωνικός Παραγωγός, Συγγραφέας

Τους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ επιμελείται και συντονίζει η Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου.

*Οι απόψεις των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις ΔΙΑΛΟΓΟΙ εκφέρονται ελεύθερα, χωρίς πρότερη παρέμβαση ή υπόδειξη, εκφράζοντας την προσωπική γνώμη των συνομιλητών, κάθε φορά, αλλά όχι απαραίτητα τις θέσεις και τις απόψεις της ομάδας των ΔΙΑΛΟΓΩΝ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Πότε

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020
20:00

Πού

dialogues.SNF.org

Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) συζητούν για αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι.